Zoals het een echte jeugdbeweging beaamt gaan ook wij op kamp! Elke 2e helft van juli zijn we niet in Gontrode te bespeuren en zijn we elders op avontuur. Samen kamperen jong en oud, klein en groot, 10 dagen lang tussen bossen en weilanden op Waalse grond.

Iedereen?

Inderdaad! We maken geen onderscheid tussen de jonge en oude groepen. Onze allerjongste spruiten krijgen weliswaar de mogelijkheid om na 5 dagen -op de bezoekdag- huiswaarts te keren met de ouders. Alle andere leden die niet behoren tot de tsjoepen geven we minder vlijtig weg! We verwachten dat zij het hele kamp aanwezig zijn. Dit komt de kamp- en groepssfeer alleen maar ten goede. Uitzonderingen kunnen eventueel gemaakt worden wanneer er op voorhand over gecommuniceerd wordt.

Waar en Wanneer?

zoals je je vast wel kon bedenken dalen wij ook in 2019 af naar de schone Waalse landen. Namelijk de regio van Bohon, het terrein zelf ligt vlak naast de Ourthe waarin we ons vaak zullen vertroeven.  Dit grote avontuur zal plaatsvinden van zondag 21 juli waarop wij een bezoek- en afzetdag organiseren. Hiervan is de bedoeling dat de ouders gezamelijk met de kinderen naar het kampterrein komen en zij hen die dag ook achterlaten voor de rest van het kamp. Bagage zal op voorhand met de camion meegenomen worden en dus reeds aanwezig zijn op het terrein.Na 10 fantastische kampdagen trekken wij dan op  woensdag 31 juli huiswaarts en zullen wij in de vooravond aankomen in Gontrode aan het station.

Meegenieten

We bieden de ouders de kans om een dag te proeven (letterlijk & figuurlijk) van de kampsfeer. In het begin van het kamp staat er steevast een bezoekdag op de planning waarbij de leden afgezet worden. Dan zorgen wij voor een  onvergetelijke dag met een BBQ, diverse verfrissingen en versnaperingen, een wandeling, volleybal en zoveel meer. Voor ieder wat wils, aan democratische prijzen.Deze dag valt ook steeds in het weekend, ideaal voor een weekendje weg!

Proefhoevestraat 1, 9090 Gontrode

groeps@chirogontrode.be

'afdeling'@chirogontrode.be

Lara Moreels: 0471/11.67.53

Lodewijk Dhoore: 0471/78.38.95