Beste ouders, leden en sympathisanten

Na enkele jaren hebben we met grote vreugde in de zomer van 2018 weer een buitenlands kamp georganiseerd en dit was een groot succes, We daalde af naar de Donauknie met onze tito's, keti's, aspi's en leiding van 21 juli tot 1 augustus!

Het prijsplaatje voor deze fantastische 10-daagse  €275 voor 10 dagen, all-in. en dat allemaal dankzij de voltallige inzet van de leidingploeg die gedurende de twee jaar voorafgaande aan het buitenlands kamp zich vol op inzette om ongeveer €200 p.p. vanuit de chiro sponsoren.

Hoe hebben we voor deze lage prijs gezorgd? Door tijdig aan de slag te gaan kunnen we ongeveer  Denk maar aan de quiz van de oud-leiding, de LU-koekenverkoop, OZON, Italiaanse Avond, ... Zonder jullie hadden we de doelstellingen niet gehaald, hartelijk dank!

De foto's van dit avontuur zijn allemaal terug te vinden op de Chiro Roo pagina op facebook

Wanneer wij nogmaals een buitenlands kamp organiseren is momenteel nog niet bekend maar indien er meer informatie beschikbaar komt zal deze hier zeker en vast verschijnen. Indien u prangende vragen heeft kan u ons altijd bereiken via het volgende mailadres kamp@chirogontrode.be. Stuur ons ook gerust een sms, bel of spreek ons gewoon aan!

Proefhoevestraat 1, 9090 Gontrode

groeps@chirogontrode.be
'afdeling'@chirogontrode.be
Jana Van Lierde: 0472/79.56.29
Lodewijk Dhoore: 0471/78.38.95