PROEFHOEVE

Deze chaletbouw is geschikt voor max. 20 personen. Onze lokalen worden uitsluitend aan verenigingen verhuurd.

 

PRIJS

  • €3,5 pp/nacht
  •  Minimaal €35 p/nacht
  • Waarborg €250
  • Prijs exclusief GWE

 

BESCHIKBAARHEID

Geïnteresseerd in dit lokaal? Bekijk onze kalender en check zeker de beschikbaarheid vooraleer u ons contacteert. Neem nadien gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

E-mail: verhuur@chirogontrode.be

december 2022

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ook hier kun je onze kalender raadplegen: Kalender Proefhoeve’

 

LOCATIE

Deze lokalen zijn gelegen in Proefhoevestraat 1 te Gontrode. Op vlak van vervoer zijn deze lokalen heel gemakkelijk te bereiken met de trein. Ze liggen op 3 minuten stappen van station Gontrode.

Er zijn tal van mogelijkheden in de buurt en op het terrein. Naast de lokalen ligt er een asfalt basketbalveld dat ook gebruikt kan worden als voetbalveld. Hiervoorzijn er 2 goals ter beschikking. Daarnaast ligt er nog een grasveld  rond de lokalen waarop er gespeeld kan worden.

Buiten het terrein is er op enkele minuten stappen het Aelmoesenijebos te vinden. Dit bos wordt gedeeld met de Ugent die er onderzoeken uitvoeren. Gelieve niet het domein van Ugent te betreden, al is dit duidelijk afgesloten. Een ander aangenaam speelgebied is de Kouterslag te Melle op ongeveer 10′ fietsen. Er is een speeltuin, speelbos, velden, skatepark en voetbal- en tennisterreinen. Ook kan
je er volleyballen in het zand en is er een minigolfparcours. Er is ook de mogelijkheid om iets te eten en te drinken.

Er zijn geen winkels in Gontrode, daarvoor ga je het best naar Melle. Er is een frituur op zo’n 5′ fietsen. Iets verder dan de frituur is er een Carrefour (ong. 10′ met de fiets). Voor grotere boodschappen is er een Colruyt in Merelbeke en Wetteren.

 

FOTO’S