Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/c/d/chirogontrode.be/httpd.www/wp-content/themes/coach/inc/widgets.php on line 109 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/c/d/chirogontrode.be/httpd.www/wp-content/themes/coach/inc/widgets.php on line 261 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/8/c/d/chirogontrode.be/httpd.www/wp-content/themes/coach/inc/widgets.php on line 447 KAMP – Chiro Gontrode
Zoals het een echte jeugdbeweging beaamt gaan ook wij op kamp! Elke 2e helft van juli zijn we niet in Gontrode te bespeuren en zijn we elders op avontuur. Samen kamperen jong en oud, klein en groot, 10 dagen lang tussen bossen en weilanden op Waalse grond.

Inschrijven

Het inschrijvingsmoment voor kamp valt op 28 april om 17u. Daar kan de terecht met al je vragen bij de leiding en kan je verder kennismaken. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om uw kinderen online in te schrijven. Klik hier voor HET ONLINE INSCHRIJVINGSFORMULIER en hier voor HET KAMPBOEKJE. 

Het kamp zelf kost €140 voor het eerste kind, €130 voor het tweede en €120 per kind vanaf de derde.Het bedrag dient met vermelding van de naam van het kind én de afdeling gestort te worden op BE42 6528 3965 8354 VÓÓR 30 JUNI 2019. We rekenen alvast op een tijdige betaling, zo kan de kookploeg reeds de nodige inkopen doen om lekkere maaltijden te voorzien op kamp.

Iedereen?

Inderdaad! We maken geen onderscheid tussen de jonge en oude groepen. Onze allerjongste spruiten krijgen weliswaar de mogelijkheid om na 5 dagen -op de bezoekdag- huiswaarts te keren met de ouders. Alle andere leden die niet behoren tot de tsjoepen geven we minder vlijtig weg! We verwachten dat zij het hele kamp aanwezig zijn. Dit komt de kamp- en groepssfeer alleen maar ten goede. Uitzonderingen kunnen eventueel gemaakt worden wanneer er op voorhand over gecommuniceerd wordt.

Waar en wanneer?

Zoals je je vast wel kon bedenken dalen wij ook in 2019 af naar de schone Ardennen. Meer bepaald in Bohon, het terrein zelf ligt vlak naast de Ourthe waarin we ons vaak zullen vertoeven.  Dit avontuur zal plaatsvinden van zondag 21 tot woensdag 31 juli. 21 juli is meteen ook de bezoek- en afzetdag. Dan kan je komen genieten van volleybal, een wandeling, een heerlijke BBQ en een flinke dosis kampsfeer. De bagage van de kinderen kan op voorhand mee met de camion en zal dus aanwezig zijn op het terrein bij aankomst.

Meegenieten

We bieden de ouders de kans om een dag te proeven (letterlijk & figuurlijk) van de kampsfeer. In het begin van het kamp staat er steevast een bezoekdag op de planning waarbij de leden afgezet worden. Dan zorgen wij voor een  onvergetelijke dag met een BBQ, diverse verfrissingen en versnaperingen, een wandeling, volleybal en zoveel meer. Voor ieder wat wils, aan democratische prijzen. 

Deze dag valt ook steeds in het weekend, ideaal voor een weekendje weg!

Wil jij ons nog extra ondersteunen ? Dat kan zo!

Op kamp met Soubry

Help ons en verzamel de Barcodes op je soubry verpakkingen zodat we kans kunnen maken op Gratis Pasta voor op kamp. Deze codes moeten voor 31 mei 2019 ingezonden worden. Voor meer info: KLIK HIER.

Proefhoevestraat 1, 9090 Gontrode

groeps@chirogontrode.be

'afdeling'@chirogontrode.be

Lara Moreels: 0471/11.67.53

Lodewijk Dhoore: 0471/78.38.95