UNIFORM

Chiro Roo kiest ervoor om het universele Chiro-uniform te gebruiken.

 

Hoe ziet het uniform eruit?

Ons uniform bestaat uit:

  • Een rode Tshirt
  • Een blauwe trui of hemd/ Chiro roo trui
  • Beige chirorok of -broek

Van de Tsjoepen en Speelclubbers vragen we de uniformkleuren te volgen. Hierin zijn we echter vrij flexibel. Vanaf de Rakwi’s verwachten we wel een volledig uniform.

Ook op koudere Chirozondagen is het uniform van toepassing in de opening en sluiting. Jassen die niet blauw zijn en mutsen doen we dan even uit, het is maar voor de enkele minuutjes in de opening en sluiting. Doe echter steeds voldoende warme kledij aan! Broekkousen onder de korte broek of rok zijn zeker oké.

 

Chirokledij kopen

Het uniform kan je kopen in de Banier of een tweedehands uniform bij ons voor €10 per kledingstuk. Om onze uniformenkast gevuld te houden kopen we ook uniformen aan waar de leden zijn uitgegroeid indien deze nog in degelijke staat verwezen (niet gescheurd en beschreven). Hier krijgt u €5 voor in ruil.

 

Bovendien hebben wij ook unieke Chiro Roo truien. De zelf ontworpen truien met eigen logo behoren tevens tot het uniform en zijn verkrijgbaar voor een prijs van €25. Helaas hebben wij niet steeds alle maten op voorraad maar laat ons gerust weten als je graag een Chiro Roo trui zou aanschaffen! Wanneer deze te klein wordt, kopen wij die graag weer over voor een prijs van €10 euro zodat wij die hierna als tweedehanstrui opnieuw kunnen verkopen.